Üzeri için:
- 1 çay bardağı bezelye
- 1 çay bardağı mısır
- 1 kase kornişon turşu
- 1 kırmızı biber
- 3 adet sosis
- maydonoz
- mayonez ve ketçap
- Patatesleri haşlayıp soyuyoruz.Ezip bir kaba koyuyoruz daha sonra tereyağı,tuzu,karabiberi ve hazırlanan kaşar peynirinin yarısını ekleyip karıştırıyoruz.Bezelye ve mısırın bir kısmını patatese ekleyip karıştırıyoruz.
- 6 adet milföy yaprağını 3 üste 3 alta olmak üzere birleştirip tepsimiz büyüklüğünde açıyoruz.milföyü tepsinin tabanını yağladıktan sonra tepsiye yerleştiriyoruz.
- Üzerine patatesli harcı koyduktan sonra kırmızı biber,sosis,bezelye ve mısırın kalanını eşit miktarda dağıtıyoruz.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişiriyoruz.
- Pişmeye yakın kkalan kaşarpeynir rendesini üzerine serpip kaşarlar eriyip kızarana kadar pişiriyoruz.
- Servisi yaparken üzerine minik minik doğradığımız kornişon turşularını serpip,ketçap ve mayonezle servis ediyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder