Meraba.gecen aksam esim aksam yemeginde yaptigi fajitayi paylasmak
istedim.deneyin pisman olnuycaksiniz.
Malzemeler:
500 gr kirmizi et(julyen sekilde kesilcek)
3 adet renkli biber(sari,yesil,kirmizi)
4 yemek kasigi krema
1 adet sogan(julyen kesilcek)
Siviyag
Tuz
Kekik
Pul biber
1 su bardagi su
Yapilisi:
Once etlerimizi kisik ateste kendi suyuyla pisiriyoruz suyunu cekince 1 su bardagi su ilave edip suyu tamamen cekene kadar pisiriyoruz.daha sonra sivi yag dokup etlerimizi kavuruyoruz.sirasiyla sogan ve biberleri atip kavurmaya devam ediyoruz.(eger etinizi cok pismis seviyorsaniz birazdaha suekleyip kisik ateste pisirebilirsiniz)etlerimiz ve biberlerimiz pistikten sonra kremayi ilave edip 5 dakika daha pisiriyoruz en son baharatlarida ekleyip altini kapiyoruz.fajitamiz yenmeye hazir
Afiyet olsun.
istedim.deneyin pisman olnuycaksiniz.
Malzemeler:
500 gr kirmizi et(julyen sekilde kesilcek)
3 adet renkli biber(sari,yesil,kirmizi)
4 yemek kasigi krema
1 adet sogan(julyen kesilcek)
Siviyag
Tuz
Kekik
Pul biber
1 su bardagi su
Yapilisi:
Once etlerimizi kisik ateste kendi suyuyla pisiriyoruz suyunu cekince 1 su bardagi su ilave edip suyu tamamen cekene kadar pisiriyoruz.daha sonra sivi yag dokup etlerimizi kavuruyoruz.sirasiyla sogan ve biberleri atip kavurmaya devam ediyoruz.(eger etinizi cok pismis seviyorsaniz birazdaha suekleyip kisik ateste pisirebilirsiniz)etlerimiz ve biberlerimiz pistikten sonra kremayi ilave edip 5 dakika daha pisiriyoruz en son baharatlarida ekleyip altini kapiyoruz.fajitamiz yenmeye hazir
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder