Yeşil Mutfak Önlüğü
https://www.facebook.com/#!/yesilmutfak.onlugu
18 Ocak 2013 Cuma
KARNABAHAR SALATASI
Malzemeler; 1 adet orta boy karnıbahar, 1 su bardağıyoğurt 3 dişsarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı, Tuz Ceviz Yapılışı; Karnıbaharı bir güzel haşlayın soğumasını bekleyin,sarımsakları ayıklayın, biraz tuz ile havanda ezin.Ezilmiş sarımsakları yoğurda katın, iyice karıştırın, karnıbaharın üzerine dökün. Salatanın üzerine zeytinyağını gezdirin, cevizleride elinizle ufak ufak kırıp salataya karıştırın. Üzerinidr cevizle süsleyip servis yapabilirsiniz Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder