10 Ocak 2013 Perşembe
3 RENK PASTA
Malzemeler;
1 kg süt
1kg vişne suyu
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı nişasta
2 paket kakaolu yada burçak büsküvi
Hindistan cevizi
Yapılışı;
Muhallebilerimizi 2 ayrı tencerede pişiriyoruz. Bi kapta 1 kg sürbir bardak nişasta 1 bardak toz şekeri muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.diğer taraftada 1 kg vişne suyu 1 bardak nişasta ve bir bardak şekeri pişiriyoruz. Buyuk borcamımızın içini suyla ıslatıyoruz(muhallebinin kolay çıkması için). En alta sütlü muhallebiyi döküyoruz üstüne büsküvilerimizi döşüyoruz en üstünede vişneli muhallebimizi döküyoruz soğuduktan sonrada hindistan cevizi serpip servis servis yapabiliriz
Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder