14 Şubat 2013 Perşembe
ISPANALI TUZLU KEK
MALZEMELER;
3 yumurta
1 su bardagi rendelenmis kasar
1 bardak ufalanmis beyaz peynir
250 gr ıspanak
1 su bardagi siviyag
1 cay bardagi sut
1 tatli kasigi tuz
2,5 bardak un
Yarim demet dereotu
1 paket kabartma tozu
YAPILIŞI;
Yumurta, tuz, siviyag telle karistirilir. Ispanagıda sıvıyagda 5 dk kadar kavuru .Dereotu, kasar, beyaz peynir ilave edilir. Unu ve kabartma tozu ilave edilir, karistirilir. Yaglanmis kek kalibina dokulur. 180 derecede 40 dk pisirilir. Soguduktan sonra servis tabagina alinir.
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder